fbpx

Kontakt mig gerne

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller en opgave, du gerne vil have mig til at hjælpe dig med. 

Du kan sende en mail via boksen her på siden, eller du kan skrive til mig på:

trine@trinethorendal.dk 

Eller du kan ringe på 40742921

 

Det, jeg allerhelst vil, er at lære dig at gøre det selv. 

Jeg elsker at hjælpe dig videre med din synlighed online. Men mit ønske er virkelig at gøre mig selv overflødig. Det er ekstremt befriende at kunne ting selv. Bare nogle af dem, så det er derfor et fast element i alle mine produkter. At vise dig vejen til at kunne selv. For ja, jeg har også hevet næsten alle hår ud af mit hoved, og haft lyst til at kyle computeren gennem stuen, når noget af det tekniske har drillet. Det kommer bestemt heller ikke let til mig. Men jeg er stædig og gi’r ikke op. 

Det er selvfølgelig helt ok, hvis du siger, at det ønsker du aldrig aldrig aldrig at lære – men de fleste, jeg har mødt på min vej, vil gerne og bliver stolte og glade, når de finder ud af det. 

Jeg er ikke teknisk uddannet. Jeg er uddannet sociolog eller cand. scient.soc, som den mere fancy titel er, men har i de sidste 15 år haft fingrene dybt begravet i det tekniske og i sociale medier. 

Jeg skrev speciale tilbage i 2006. “Ej blog til lyst” hed mit speciale, og det handlede om læring via sociale medier – her primært blogs, som var  stort set det eneste sociale medie, vi havde den gang. Skørt at tænke på ik’ – så få år og nu har vi jeg ved ikke hvor mange. 

Anyway, siden har jeg drevet en danseskole (et projekt der udsprang af at holde øje med Google Analytics, hvor det viste sig, at virkelig mange kvinder ønskede at gå til erotisk dans, men danseskolen fandtes ikke. Så den lavede jeg. 

Efter jeg lukkede den, blev jeg ansat på Aller som journalist på en af deres webplatforme. Her lavede vi alt lige fra god gammeldags journalistik, til nyhedsbreve og til betalt indhold for annoncører. Jeg avancerede senere til Redaktør på et stor projekt “Primetime Kvinder”, der alene blev drevet på Facebook. 

Under min tid på Aller skabte jeg datingsitet Cougarcentral.dk – et datingsite for kvinder, der er til yngre mænd. I den forbindelse lavede vi også et online magasin og alt muligt gejl på sociale medier. 

Sideløbende arbejde jeg med historiefortælling og udviklede forskellige koncepter til både live arrangementer, men også en stor podcast julekalender lavet i samarbejde med Dansk Blindesamfund. 

Her efter havde jeg en overgang en administrativ stilling, hvor jeg også tog mig af virksomhedens profil på sociale medier. 

De sidste par år har jeg været meget optaget af at få noget struktureret viden omkring nogle af de her ting, som jeg “bare har gjort” de sidste 15 år. Så jeg har været på skolebænken i flere omgange hos blandt andet Amy Porterfield, Thomas Bigum, Trine Ravnkilde og Christina Klitsgaard m.fl. 

En af mine personlige passioner er at hjælpe folk med at sove bedre. Jeg har selv bokset med dårlig søvn det meste af mit liv. Men jeg har lidt på samme måde som med det tekniske knoklet mig igennem og har fundet nogle redskaber og nogle veje til at få styr på det. Alt det deler jeg ud af på min anden hjemmeside Sweetsleep.dk samt i min podcast Få styr på din søvn. 

Privat er jeg mor til to smukke voksne væsner Emilie på 25 og Louise på 23.