fbpx

Sådan hjælper jeg dig med at få opbygget din emailliste

Selvom du måske selv er lidt træt af nyhedsbreve, så er der bare en ting at sige, og det er: Det er her du sælger mest. 

Så uanset om du har en hjemmeside eller ej, så er det første, du skal gøre, idet du beslutter dig for, at du skal ud og sælge din viden om et eller andet, at få startet dig en mailliste.

Jeg bruger selv Mailchimp. Har ikke aktier i virksomheden, men de der mailsystemer kan sgu godt være lidt snørklede, og nu har jeg endelig fattet Mailchimp, så her bliver jeg. Der findes andre, og de kan stort set det samme. 

Det man kan i Mailchimp, som jeg må være ærlig at indrømme, at jeg ikke ved, om man kan i de andre systemer, er, at man kan lave det, der hedder en landing page. Det er en mikrohjemmeside, som kun har det ene formål at opsamle læserens mailadresse. 

For at få læserens mailadresse skal du give noget i bytte. Tadaaa din Freebie. Et eller andet lille produkt, du giver væk helt “gratis” mod at få en mailadresse, så du fremover kan skrive nyhedsbreve til vedkommende. 

En freebie kan være en miniguide, en challenge, en lille e-bog, en lydfil et eller andet der vil give mening for din målgruppe. 

Til gør-det-selv folket

Google videoer der guider dig igennem opsætning i Mailchimp. Der ligger rigtig mange meget pædagogiske videoer derude, og der er også en del guides på Mailchimps egen hjemmeside. Jeg synes personligt ikke, de altid er lige logiske, men der findes som sagt mange videoer på YouTube. 

Less is more

Er det din første Freebie og din første landing page, så hold dig til nogle af de standardskabeloner, der er. Hold det simpelt og let. Du kan altid gøre det mere lækkert næste gang. 

Hvis jeg skal hjælpe dig

Forudsat at du selv har lavet din Freebie, samt det billedmateriale, der skal være på landing pagen samt den tekst, der skal stå der, laver jeg opsætning af landing page + takkeside og kobler den på den rigtige mailliste med tags og sætter den mail op med din Freebie i, som modtageren skal have, så snart vedkommende har skrevet sig op på din landing page. 

Pris: 3000 kr,- ex moms.

Tillæg for startopsætning af Mailchimp samt udarbejdelse af billedmateriale, tekster eller andet 800,- kr. i timen ex. moms.