fbpx

Sådan hjælper jeg dig med at skabe din helt egen geniale podcast

Mange tror fejlagtigt, at man skal være giga tekniknørd for at kunne skabe en podcast. Det passer heldigvis ikke. En gang krævede det noget mere teknisk indsigt, men efterhånden er alle redigeringsprogrammer og hosting services, blevet mere og mere brugervenlige, så både du og jeg – og alle andre helt almindelige dødelige, kan sætte os ned, og skabe vores helt unikke radiorum, og dele det på nettet – stort set på en eftermiddag. Arrhhh det er måske lige at stramme den, men det er virkelig ladsiggørligt, når man ved, hvordan selvfølgelig. 

Til gør-det-selv-folket

Du kan finde det hele online. Der findes en million videoer, podcast, blogs som gratis deler ud af “sådan gør du” guides. 

Personligt vil jeg altid anbefale dig at bruge Hindburg som optagelse og redigeringsprogram. Libsyn som host. Jeg har hverken aktier eller andre fordele af at anbefale disse, det er bare dem jeg selv bruger. Jeg har prøvet andre, men er vendt tilbage til netop disse, da de er super brugervenlige og har en masse videoguides på deres hjemmesider.

Du kan også tage et kik på John Lee Dumas’s hjemmeside, han er altid god til inspiration til podcast.

 

Start din geniale podcast - online kursuset

Vil du hurtigt i mål, og vil du gerne gøre det helt rigtig og lækkert fra starten af, eller skræmmer teknikken dig lidt? SÅ fortvivl ikke…

Jeg har skabt et ekspresforløb, som enten kan tages 100% online, eller du kan være med på de to dage, hvor vi mødes. Uanset hvad du vælger, guider jeg dig igennem alt, hvad du har brug for at vide for at få din podcast flyveklar og ud i verden. 

Kurset har vægt på det tekniske –  såsom lydredigering, intro, outro, musik, upload, hosting, tilmelding til div. tjenester såsom iTunes, Spotify m.m.

Det betyder ikke, at vi ikke kan snakke om indholdet, formatet, den gode samtale med din gæst osv – men det fylder væsentlig mindre end ovenstående. 

Kurset er mest tænkt til dig, der godt ved, hvad du vil snakke om og evt. med hvem og hvordan i din podcast, men du er usikker på det tekniske set up, redigering, deling, lydformater, hosting osv. 

Kurset består af online videoundervisning, fysiske arbejdsdage (hvis du ønsker det) live Q&A’s på Facebook samt en lukket gruppe på Facebook for alle deltagerne, hvor der også kan spares med hinanden, og hvor jeg vil svare på spørgsmål. 

Kursus inkl. fysiske arbejdsdage 1600,- ex. moms.

Kursus kun online 1100,- ex moms.

Næste kursus starter den 10. september. 

10.09 Adgang til onlinedelen samt Facebook gruppen. 

14.09 Arbejdsdag på Brønshøj Bistro

16.09 Live Q&A på Facebook

18.09 Arbejdsdag på Brønshøj Bistro

22.09 Live Q&A på Facebook